مواد لازم: پنج ۱ لیوان، آب انار ۱ لیوان آب به شیرین ۱ لیوان، روغن بادام شیرین ۳ قاشق غذا خوری یا شیره بادام ۱ لیوان، نعنای تازه، هل و دارچین به مقدار لازم طرز تهیه: مقداری برنج را در آب بپزید تا نیم پز شود. سپس آب انار ترش با کمی قند یا آب انار شیرین و آب به شیرین به آن اضافه کنید. مقداری روغن بادام شیرین یا شیره مغز بادام شیرین نیز اضافه کنید تا چند جوش بخورد و مواد به خورد برنج برود. به عنوان ادویه کمی نعنای تازه و هل و دارچین اضافه کنید. . • مسکن حرارت معده و غلیان خون و تبهای گرم و مانع رسیدن بخارات معده به مغز می باشد. در کسانی که خونریزی قاعدگی آنها با خون رقيق و سوزش همراه است، مفید است.