مواد لازم:
سیرابی ۱ دست، نخود، لوبیا، گندم، جو، عدس، ماش و برنج هرکدام نصف لیوان، سبزی آش نیم کیلو، پیاز کوچک ۲ عدد، سیر ۳-۴ حبه، نمک و ادویه به مقدار لازم. طرز تهیه: سیرابی را تمیز شسته و خرد کنید و با سیر و پیاز و ادویه بگذارید بپزد. بعد از ۲-۳ ساعت، نخود، لوبیا، گندم و جو را اضافه کرده و بگذارید باهم بپزند. پس از ۳ ساعت دیگر، عدس، ماش، برنج و سبزی را هم اضافه کرده بگذارید ۲ یا ۳ ساعت دیگر بپزند و کاملاً آش جا بیفتد. پیاز دیگر را خرد کرده و سرخ کرده و به آش اضافه کنید. نمک و فلفل آش را اندازه کرده و آش را در ظرف مناسب بکشید و روی آن را با پیازداغ و نعناداغ تزیین کنید.
نکته: بعد از خوردن کله پاچه تشنگی به فرد دست میدهد ولی تا ۳ ساعت پس از خوردن آن، از مصرف آب باید اجتناب کرد و برای رفع تشنگی چند دانه انگور بدون پوست بخورید. همچنین تا زمانی که کاملا گرسنه نشده اید کله پاچه نخورید و قبل از سیر شدن سفره را ترک نمایید. اگر این کار را نکنید پس از ۱-۲ ساعت دچار احساس سنگینی شدید، اضطراب، بی خوابی و تنگی نفس خواهید شد. بهترین وقت برای خوردن کله پاچه، روزهای سرد زمستان است که هضم در این روزها قوی تر است.
مطالب مرتبط
منتخب امروز
موضوعات داغ
برخی از محصولات
-
دمنوش به لیمو نیوشا 45,000 تومان
-
چای قلمی نیوشا 104,000 تومان
-
دمنوش ریز میوه های قرمز نیوشا 207,000 تومان
-
هات چاکلت دارک نیوشا 109,500 تومان
-
کافی میکس بدون شکر 2 در 1 نیوشا 155,000 تومان
-
چای توت فرنگی نیوشا 70,000 تومان
-
دمنوش مریم گلی نیوشا 86,500 تومان
-
دمنوش فلفل کوهی نیوشا 75,000 تومان