مواد لازم: خرمای رطب بدون هسته ۱ کیلوگرم، ارده ۱ لیوان، پودر گردو ۵۰ گرم، پودر پسته ۱ قاشق غذاخوری، پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری. طرز تهیه: در ظرفی مناسب خرما و ارده را کاملا مخلوط کنید، به طوری که شبیه خمیر معمولی و یکنواخت شود. ضمن مخلوط کردن، پودر گردو را به مرور به آن اضافه کنید. سپس آن را در دیس و یا بشقاب مناسبی پهن کنید و روی آن را با پودر پسته و نارگیل تزیین نمایید. حلوا را در یخچال نگهداری کنید. این حلوا بسیار خوشمزه و مقوی است و می توان آن را پس از غذا میل کرد.