مواد لازم: گوشت بره ۲۰۰ گرم، روغن حیوانی یا روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری، پیاز متوسط ۱ عدد، مغز بادام پوست کنده ۱۵-۲۰ عدد، دارچین، هل و گشنیز خشک به مقدار لازم، آبغوره یا سرکه و شکر به عنوان چاشنی غذا بر حسب ذائقه. طرز تهیه: گوشت بره خرد شده را با نمک کمی در آب بجوشانید و کف آن را بگیرید. سپس خارج کرده و با روغن حیوانی طبیعی و پیاز خرد شده سرخ کنید. مجددا روی آن آب بریزید و با نمک، زیره، دارچین، هل و گشنیز خشک بگذارید بپزد. سپس مقداری آبغوره یا سرکه و کمی شکر به مقداری که چاشنی آن شود اضافه کنید. در انتهای طبخ، مغز بادام پوست کنده را ریز کرده و به آن اضافه نمایید تا چند جوش بخورد و سپس کشیده، با نان یا برنج بخورید.
نکته: برای تهیه مغز بادام، پوست چوبی بادام درختی را بشکنید و بادام را ۶-۸ ساعت در آب بخیسانید تا پوست قهوهای آن به راحتی با دست جدا شود.
• ابراهیمیه غذایی معتدل بوده که برای قلب و کبد و معده مفید است.