مواد لازم: گوشت بره ۲۰۰ گرم، روغن حیوانی یا روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری، پیاز متوسط ۱ عدد، مغز بادام پوست کنده ۱۵-۲۰ عدد، دارچین، هل و گشنیز خشک به مقدار لازم، آبغوره یا سرکه و شکر به عنوان چاشنی غذا بر حسب ذائقه. طرز تهیه: گوشت بره خرد شده را با نمک کمی در آب بجوشانید و کف آن را بگیرید. سپس خارج کرده و با روغن حیوانی طبیعی و پیاز خرد شده سرخ کنید. مجددا روی آن آب بریزید و با نمک، زیره، دارچین، هل و گشنیز خشک بگذارید بپزد. سپس مقداری آبغوره یا سرکه و کمی شکر به مقداری که چاشنی آن شود اضافه کنید. در انتهای طبخ، مغز بادام پوست کنده را ریز کرده و به آن اضافه نمایید تا چند جوش بخورد و سپس کشیده، با نان یا برنج بخورید.
نکته: برای تهیه مغز بادام، پوست چوبی بادام درختی را بشکنید و بادام را ۶-۸ ساعت در آب بخیسانید تا پوست قهوهای آن به راحتی با دست جدا شود.
• ابراهیمیه غذایی معتدل بوده که برای قلب و کبد و معده مفید است.
مطالب مرتبط
منتخب امروز
موضوعات داغ
برخی از محصولات
-
دمنوش رویبوس نیوشا 68,000 تومان
-
چای قلمی نیوشا 104,000 تومان
-
دمنوش راز سلامتی نیوشا 81,000 تومان
-
دمنوش اسطوخودوس نیوشا 110,000 تومان
-
روغن تخمه کدو کاژان (250 میلی لیتر) 600,000 تومان
-
چای سفید نیوشا 345,000 تومان
-
روغن تخم کتان کاژان 580,000 تومان
-
چای ارل گری کیسه ای - 20 عددی (عطر قوی) 48,000 تومان