مواد لازم: گوشت ۳۰۰ گرم، هویج ترجیحا زردک ایرانی متوسط ۳ عدد، پیاز متوسط ۲ عدد، سرکه شیره یا سرکه و قند به عنوان چاشنی، روغن، فلفل، زردچوبه، نمک به مقدار لازم طرز تهیه: طرز تهیه این غذا دقیقا مانند خورش به و سرکه شیره است با این تفاوت که اگر از هویج فرنگی استفاده می کنید کمی زودتر به خورش اضافه کنید چون دیرپزتر است ولی برای هویج ایرانی همان نیم ساعت زمان مناسبی است.
مطالب مرتبط
منتخب امروز
موضوعات داغ
برخی از محصولات
-
چای سبز و آلوورا و پودرعسل نیوشا 75,000 تومان
-
روغن خارمریم کاژان 740,000 تومان
-
چای کله مورچه ای نیوشا 103,500 تومان
-
چای سبز و نعناع فلفلی نیوشا 70,000 تومان
-
چای سیاه شکسته و دارجیلینگ مثلثی نیوشا 81,000 تومان
-
دمنوش جینسینگ نیوشا 127,000 تومان
-
کافی میکس بدون شکر 2 در 1 نیوشا 185,000 تومان
-
دمنوش مریم گلی نیوشا 86,500 تومان