مواد لازم: لوبیا قرمز ۱ لیوان، گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم، کرفس
خرد شده ۴-۵ لیوان، سبزی خرد شده شامل نعناع، جعفری و اسفناج ۱ کیلوگرم، پیاز متوسط 1 عدد، آبغوره یا گرد غوره به میزان دلخواه، روغن زیتون ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم، زردچوبه، زعفران و زیره از هر کدام نصف قاشق چای خوری. طرز تهیه: پیاز و گوشت را خرد کنید و به همراه چند لیوان آب و لوبیایی که از شب قبل خیس داده اید در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. حال شعله را کم کنید. کرفس، سبزی، لوبیا، نمک و ادویه ها را به خورش اضافه کنید. پس از آن که خورش کمی پخته شد، آبغوره، روغن زیتون و زعفران را هم به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم خوب بپزد و کاملا جا بیفتد به طوری که سطح غذا را روغن فراگيرد. . . . . .