خورش کنگر مواد لازم: گوشت ۳۰۰ گرم، کنگر ۵۰۰ گرم، نعنا و جعفری ۲۰۰ گرم، پیاز 1 عدد، روغن، فلفل و زردچوبه، آبغوره یا آبلیمو و نمک به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت خرد شده را به همراه پیاز در روغن کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. بعد آب ریخته بار کنید. کنگرها را پاک کرده و به اندازه دو بند انگشت خرد نمایید. سبزی را پاک کرده، شسته و خشک کنید. کنگر و سبزی را جداگانه در روغن کمی تفت داده و گوشت که نیمه پز شد به آن اضافه کنید و آبغوره و نمک و فلفل و زردچوبه را ریخته بگذارید جا بیفتد.