خورش کنگر مواد لازم: گوشت ۳۰۰ گرم، کنگر ۵۰۰ گرم، نعنا و جعفری ۲۰۰ گرم، پیاز 1 عدد، روغن، فلفل و زردچوبه، آبغوره یا آبلیمو و نمک به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت خرد شده را به همراه پیاز در روغن کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. بعد آب ریخته بار کنید. کنگرها را پاک کرده و به اندازه دو بند انگشت خرد نمایید. سبزی را پاک کرده، شسته و خشک کنید. کنگر و سبزی را جداگانه در روغن کمی تفت داده و گوشت که نیمه پز شد به آن اضافه کنید و آبغوره و نمک و فلفل و زردچوبه را ریخته بگذارید جا بیفتد.
مطالب مرتبط
منتخب امروز
موضوعات داغ
برخی از محصولات
-
دمنوش نعناع فلفلی خالص نیوشا 45,000 تومان
-
دمنوش آویشن نیوشا 45,000 تومان
-
دمنوش ریز میوه های قرمز نیوشا 207,000 تومان
-
چای سبز و رزماری و گل محمدی نیوشا 81,000 تومان
-
چای قلمی نیوشا 104,000 تومان
-
دمنوش رزماری نیوشا 49,500 تومان
-
چای توت فرنگی نیوشا 70,000 تومان
-
کافی میکس اکسکلوسیو نیوشا 197,000 تومان