خورش گوجه سبز
مواد لازم: گوشت ۳۰۰ گرم، گوجه سبز ۲۰۰-۱۰۰ گرم حسب ذائقه و ترشی گوجهها، نعنا و جعفری ۲۰۰ گرم، پیاز متوسط ۱ عدد، روغن و فلفل و زردچوبه و نمک به مقدار لازم. طرز تهیه: گوشت خرد شده را به همراه پیاز در روغن کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. بعد آب ریخته بار کنید. نعنا و جعفری را پاک کرده، شسته خرد کنید و در روغن تفت مختصر و دهید. اگر زیاد سرخ کنید تلخ میشود. دم گوجه سبز را گرفته بشویید و همراه نعنا جعفری، فلفل، زردچوبه و نمک به گوشت اضافه کنید، بگذارید با شعله ملایم جا بیفتد. اگر تمایل داشته باشید می توانید قبل از کشیدن غذا هستههای گوجه سبز را خارج کنید.
نکته: فایده تفت دادن گوشت آن است که بوی زحم گوشت را رفع می کند ولی اگر نخواستید می توانید گوشت را بار کرده کف رویش را بگیرید تا بوی بد گوشت از بین برود.