مواد لازم: هویج فرنگی ۱ کیلوگرم، عسل ۳ قاشق غذاخوری، هل سبز ساییده ۱ مثقال، گلاب ۲ قاشق غذاخوری، زعفران ساییده ۲ گرم، مخلوط خلال پسته و بادام و پودر نارگیل روی هم ۴ قاشق غذاخوری.
طرز تهیه: ابتدا هویجها را بخارپز و سپس آنها را له کنید. عسل را به همراه گلاب، زعفران و هل ساییده به آن اضافه و کاملاً مخلوط کنید. ضمن مخلوط کردن ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط خلال پسته و بادام و پودر نارگیل را به مرور بیفزایید. ظرف را تکان دهید تا سطح مواد صاف شود و آن را به مدت چند ساعت درون یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. سعی شود بعد از آن یک قاشق غذاخوری روغن زیتون خورده شود. این دسر برای تقویت بینایی بسیار مفید است.