سوپ جو
مواد لازم:
جوی پوست کنده یا پرک شده ۱ پیمانه، جعفری پاک شده ۲۰۰ گرم، هویج یا زردک ایرانی متوسط ۱ عدد، پونه کوهی ۱ قاشق مرباخوری، ادویه شامل نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین، زنجبیل به مقدار لازم، روغن زیتون ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری، پیاز متوسط ۱ عدد، لیموترش تازه به مقدار لازم.
طرز تهیه: ابتدا جو را پاک کنید و به همراه چند لیوان آب روی حرارت مناسب قرار دهید تا بجوشد. سپس پیاز خلال شده و هویج رنده شده را به آن اضافه کنید. پس از چند جوش خوردن جعفری خرد شده، پونه کوهی، نمک، فلفل و سایر ادویهها را به آن بیفزایید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید غذا جا بیفتد. سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و به همراه مقداری روغن زیتون و لیموترش تازه میل کنید.