مواد لازم:
شلغم ۵۰۰ گرم، جو پوست کنده ۱ پیمانه، سبزی شامل جعفری و اسفناج پاک شده ۲۰۰ گرم، پیاز متوسط ۱ عدد، پونه کوهی ۱ قاشق غذاخوری، روغن زیتون ۵ تا ۷ قاشق غذاخوری، هویج فرنگی متوسط ۲ عدد، نمک و زردچوبه به مقدار لازم، لیموترش تازه به مقدار لازم.

طرز تهیه:
این سوپ هم مثل سوپ جو طبخ می شود، فقط باید شلغمها را به صورت درشت رنده و یا ریز خرد کنید و در انتها به همراه سبزیها به سوپ بیفزایید.
این سوپ برای سرماخوردگی مفید بوده و بهتر است قدری فلفل سیاه به آن اضافه شود.