مواد لازم: گوشت گوسفند یا مرغ ۳۰۰ گرم، پیاز متوسط 1 عدد، هویج یا زردک ایرانی ۳ عدد، ت خرد شده ۱۰۰ گرم، سرکه و شکر به عنوان چاشنی، زعفران و ادویه های مناسب مزاج به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت را تکه تکه کرده بگذارید بپزد. پیاز و زردک را در ظرف دیگری بجوشانید. پس از چند جوش، زیر آن را خاموش کرده و آنها را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید (آب آن را دور بریزید. وقتی که گوشت نیم پز شد، پیاز و زردک نیم پز و شسته شده را با تره به گوشت اضافه کرده و کمی زعفران و سرکه و شکر به عنوان چاشنی به آن بیفزایید و بگذارید جا بیفتد. سردمزاجان می توانند از زیره سیاه، فلفل، دارچین، تره، شوید و شنبلیله و گرم مزاجان از گشنیز خشک، تره و کدو به عنوان مصلح این غذا استفاده نمایند.
• این غذا دارای طبعی معتدل می باشد و برای همه مزاجها قابل استفاده است.