مواد لازم: گوشت گوسفند یا مرغ ۳۰۰ گرم، پیاز متوسط 1 عدد، هویج یا زردک ایرانی ۳ عدد، ت خرد شده ۱۰۰ گرم، سرکه و شکر به عنوان چاشنی، زعفران و ادویه های مناسب مزاج به مقدار لازم طرز تهیه: گوشت را تکه تکه کرده بگذارید بپزد. پیاز و زردک را در ظرف دیگری بجوشانید. پس از چند جوش، زیر آن را خاموش کرده و آنها را در آبکش بریزید و با آب سرد بشویید (آب آن را دور بریزید. وقتی که گوشت نیم پز شد، پیاز و زردک نیم پز و شسته شده را با تره به گوشت اضافه کرده و کمی زعفران و سرکه و شکر به عنوان چاشنی به آن بیفزایید و بگذارید جا بیفتد. سردمزاجان می توانند از زیره سیاه، فلفل، دارچین، تره، شوید و شنبلیله و گرم مزاجان از گشنیز خشک، تره و کدو به عنوان مصلح این غذا استفاده نمایند.
• این غذا دارای طبعی معتدل می باشد و برای همه مزاجها قابل استفاده است.
مطالب مرتبط
منتخب امروز
موضوعات داغ
برخی از محصولات
-
چای بادرنجبویه نیوشا 52,000 تومان
-
چای اصیل ایرانی نیوشا 127,000 تومان
-
چای سفید نیوشا 345,000 تومان
-
دمنوش نعناع فلفلی خالص نیوشا 45,000 تومان
-
چای سبز و سیب ترش نیوشا 44,500 تومان
-
چای ارل گری کیسه ای - 20 عددی (عطر ملایم) 46,000 تومان
-
چای سبز و گزنه و برگ زیتون نیوشا 70,000 تومان
-
چای ارل گری کیسه ای - 20 عددی (عطر قوی) 48,000 تومان