مواد لازم: آلبالوی رسیده و بدون هسته ۱ کیلوگرم، عسل ۵۰۰ گرم، آب سرد به مقدار لازم طرز تهیه: آلبالوها را بشویید و در صافی قرار دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود. سپس هسته آنها را جدا کنید و همراه عسل در مخلوط کن کاملا مخلوط کنید. حال ماده اولیه شربت آماده است. یک سوم لیوان را از این ماده پر کنید و سپس به آن آب بیفزایید و خوب هم بزنید تا محلول یکنواختی به دست آید و سپس آن را به آرامی میل کنید.
• این شربت املاح و ویتامین های مختلفی دارد و برای رفع ناراحتی های کبدی، گوارشی، غلظت خون و چربی خون بسیار مفید است. .