مواد لازم:
آلو بخارا، شکر و آب به مقدار لازم.
طرز تهیه: مقداری آلوی درشت شیرین را کاملا شسته و آن را در ظرفی ریخته و آنقدر آب به آن بیافزایید که روی آلوها را بگیرد. سپس با حرارت ملایمی آن را بپزید و مقدار آب را ثابت نگاه دارید یعنی هرقدر از آب تبخیر شد به همان اندازه بیافزایید تا آلوها از هم گسیخته گردد. بعد آن را صاف نمایید و آب آن را بگیرید. به اندازه یک چهارم آب بدست آمده شکر اضافه کنید و بجوشانید تا به قوام آید و از مایه بدست آمده در هر وعده ۱۰۰-۱۵۰ گرم بنوشید.
نکته: اگر در تهیه این شربت به جای شکر از ترنجبین استفاده شود خاصیت لینت بخشی آن بیشتر می شود چون ترنجبین ملین طبع و مسهل صفراست. • این شربت ملین و برطرف کننده تشنگی و دفع کننده صفراست به خصوص برای کسانی که مزاج گرم دارند و در فصل تابستان.
مطالب مرتبط
منتخب امروز
موضوعات داغ
برخی از محصولات
-
چای ترش نیوشا 81,000 تومان
-
چای سبز و زوفا نیوشا 75,000 تومان
-
کافی میکس بدون شکر 2 در 1 نیوشا 185,000 تومان
-
چای قلمی نیوشا 104,000 تومان
-
دمنوش بومادران نیوشا 81,000 تومان
-
دمنوش فلفل کوهی نیوشا 75,000 تومان
-
چای سبز و رزماری و گل محمدی نیوشا 81,000 تومان
-
روغن تخمه کدو کاژان (250 میلی لیتر) 600,000 تومان