مواد لازم: ارده ۶ قاشق غذاخوری، عسل ۱ قاشق غذاخوری، پودر نارگیل ۱ قاشق غذاخوری، پودر پسته ۱ قاشق غذاخوری، گلاب ۱ قاشق غذاخوری، هل ساییده ۱ قاشق چای خوری. طرز تهیه: ارده را در یک ظرف چینی مناسب بریزید و عسل را به آن اضافه کنید و مخلوط را به طور یکنواخت هم بزنید تا کاملا سفت شود و قوام يابد. سپس پودر نارگیل، هل و گلاب را به آن اضافه و کاملا مخلوط کنید. در انتها پودر پسته را روی آن بپاشید. می توان آن را به همراه یک لیوان شیر فندق به عنوان صبحانه میل کرد.