مواد لازم: مغز بادام خام ۵۰ گرم، عسل ۳ قاشق غذاخوری، آب سرد ۳ لیوان.
طرز تهیه:| پوست بادام ها را جدا کنید و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید تا مخلوط کاملا به صورت شیر درآید.
• این نوشیدنی بسیار گوارا است و فواید فراوانی دارد. برای تقویت مغز و رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است.
طریقه پوست کندن بادامها: بادام ها را در آب در حال جوش بریزید و پس از یک جوش خوردن، ظرف را از روی حرارت بردارید. حدود ۳۰ ثانیه صبر کنید و بعد بادام ها را از آب جوش خارج سازید و با آب سرد بشویید. در این حالت پوست آنها به راحتی جدا می شود ولی بادامها کمی سفت خواهند شد. بهترین روش پوست کندن بادام، خیساندن آن به مدت ۶-۸ ساعت است که قبلا توضیح داده شد. |
مطالب مرتبط
منتخب امروز
موضوعات داغ
برخی از محصولات
-
چای 160 عددی نیوشا (لفاف دار) 230,000 تومان
-
چای خالص کیسه ای نیوشا 43,000 تومان
-
چای کیسه ای 100 عددی نیوشا 115,000 تومان
-
چای بلوبری نیوشا 81,000 تومان
-
دانه چیا نیوشا 145,000 تومان
-
چای سبز و رزماری و گل محمدی نیوشا 81,000 تومان
-
دمنوش رزماری نیوشا 69,000 تومان
-
چای هل نیوشا 99,000 تومان