مواد لازم:
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری، شیر ۲ لیوان، شکر ۴ قاشق غذاخوری، هل یا گلاب به مقدار
لازم طرز تهیه:
آرد برنج را در آب شیره کشیده و با شیر بپزید تا شیره برنج به قوام آید. اگر از آرد بسیار نرم استفاده می کنید که دانه درشت برنج در آن نیست نیازی به این کار نمی باشد. سپس شکر را در آن ریخته تا جوش آید و گلاب یا هل را در آن ریخته و از روی حرارت بردارید و در ظرف چینی بکشید.
• کثیرالغذا و چاق کننده بوده و برای تقویت کلیه ها و نیروی جنسی و خشونت حلق و سرفه مفید است.